Suunnitelma
Ylitornio
  • En pelkää hyppyä tuntemattomaan
  • Haluaisin perustaa yrityksen
  • Jag vill snacka svenska!
  • Kalaan kun pääsisi
  • Rahaa saisi jäädä säästöönkin
  • Uimaan kun pääsis
Tiesitkö? Avoimet työpaikat Asunnot Tarinoita

Ylitornio

Ylitornio oli keisarien ja kuninkaiden suosima matkakohde, joten jos maisemat miellyttivät jo 1600-luvun kuninkaallisia, ei Ylitornio ainakaan maisemien puolesta ole tänäkään päivänä huono vaihtoehto. Ylitorniolta ovat myös aikoinaan maailmalle ponnistaneet hiihtäjä Sami Jauhojärvi sekä kirjailija Rosa Liksom. Tämän lisäksi alue on tunnettu sinnikkäästä yrittäjyydestään ja läheisestä suhteestaan naapuriinsa Ruotsiin, jonka puolelle voi helposti laajentaa omaa reviiriään. Valitse Ylitornio, kun haluat asua kansallismaiseman äärellä ja nauttia rajan yli tulevasta skandinaavisesta tuulahduksesta.

Ylitorniolla sijaitsee Aavasaksan vaara, yksi Suomen vanhimmista matkailukohteista. Keskiyön aurinko houkutteli matkailijoita Aavasaksalle jo 1600-luvulla.

Ylitornion palvelut levittäytyvät Ruotsin rajan molemmille puolille. Ruotsalaisista herkuista pääseekin päivittäin nauttimaan Övertorneaån ICA Supermarketissa.

Ylitorniolta saa omakotitontin eurolla.

Ylitornion kunnalla on oma elokuvateatteri, Kino-Väylä.

Käy tutustumassa kunnan palveluihin Ylitornion verkkosivuilla.

22 avointa työpaikkaa

Lisää työpaikkoja suunnitelmaasi klikkaamalla ♡ -kuvaketta.

28.7.2021
Ylitornion Apteekki
23.6.2021
Metsä Esa Oy
12.8.2021
Ravintola Väylä Oy
27.5.2021
LP Autohuolto Oy
9.6.2021
LapIT Oy

7 vapaata asuntoa

Lisää asuntoja suunnitelmaasi klikkaamalla ♡ -kuvaketta.

Ylitornion kunnan vuokra-asuntoja voi tiedustella suoraan kunnalta. Lisätietoja löytyy kunnan kiinteistö- ja tonttipörssistä, josta löytyy sekä vuokrattavia että ostettavia asuntoja.