Filming KUWTK in Finnish Lapland.
Kuvaaja: From the set of KUWTK

Keeping up with the Kardashians-ohjelmaa kuvattiin Lapissa

Seurapiirikaunotar ja Keeping up with the Kardashians –tosi-tv-sarjan tähti Kourtney Kardashian matkusti Lappiin yhdessä perheensä kanssa kevättalvella 2019. Matka nähtiin E! Entertainmentin Keeping up with the Kardashians –tv-sarjan jaksossa, joka sai ensiesityksensä USA:ssa sunnuntaina 6.10.2019. Kyseessä on televisio-ohjelman 17. tuotantokausi ja se on yksi pidempiaikaisista realitysarjoista USA:ssa.

”Lapin matkaa alettiin suunnittelemaan tähtemme Kourtney Kardashianin toiveesta. Löysimme Lapin elokuvakomission nettisivuilta paljon hyödyllistä informaatiota suunnitellessamme kuvauksia,” kertoo vastaava tuottaja Delphine Lorin.

Ohjelman tuotantotiimi oli House of Laplandissa toimivaan Lapin elokuvakomissioon yhteydessä suunnitellessaan kuvauksia ja he löysivät tätä kautta muun muassa paikallisen tuotantopalveluyhtiön toteuttamaan kuvaukset heidän kanssaan.

”Löysimme Flatlight Creative Housen ja kuullessamme heidän toteuttaneen USA:n The Barchelor -jaksojen kuvaukset Lapissa, vakuutuimme heidän ymmärtävän reality-tuotannon tekemistä. Teimme yhteistyötä Arctic Treehouse Hotellin kanssa ja kaikki sujui erinomaisesti. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä on palvellut useita VIP-asiakkaita ja he tiesivät tarkalleen mitä meidän tähdillemme kannattaa tarjota. Kaiken kaikkiaan kuvaaminen Rovaniemellä oli helppoa, ihmiset olivat mukautuvia ja ahkeria ja infrastruktuuri toimi hyvin.”

Lappi-jakson katsojaluvut olivat USA:ssa 860.000*. Ohjelmaa levittävät E! Entertainmentin lisäksi mm. E! Zone, Hauy, Hulu ja Net5. Ohjelmaa voi katsoa Suomessa AVA:lta sekä C-More palvelusta.

”Keeping up with the Kardashians –ohjelman kuvaukset olivat jälleen yksi loistava esimerkki Lapin vetovoimasta ja olemme todella tyytyväisiä, että tuotantoyhtiö valitsi Lapin ja Rovaniemen kuvauspaikaksi. Jo pelkkä Kardashianien vierailu herätti keväällä kiinnostusta medioissa, joten on mahtavaa, että matka pääsi myös itse tv-ohjelmaan suuren yleisön nähtäväksi”, House of Laplandin elokuvakomissaari Anna Niemelä toteaa.

*lähde: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Keeping_Up_with_the_Kardashians_episodes