Kumppaneita

Tule kumppaniksi!

House of Lapland tarjoaa yrityksille ja organisaatioille mahdollisuutta olla rakentamassa vetovoimaisempaa Lappia. Meitä on jo kymmeniä. Haluatko sinä olla osa Lapin tulevaisuutta? Lue alta lisää ja liity joukkoon!

Kuka voi olla mukana?

Mukana voivat olla kaikki Lapissa toimivat tai pohjoisesta bisneksestä kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt.

Kumppaninamme on iso joukko yrityksiä ja yhdistyksiä sekä alueen korkeakoulut ja kunnat.

Mukana on myös strategisia partnereita, kansainvälisiä tai kansallisia toimijoita, joiden kanssa toteutamme yhdessä isompia kampanjoita tai muita yhteisiä toimenpiteitä.  Strategiset partnerit osallistuvat myös toiminnanohjaukseen Matkailumarkkinointiryhmän tai Elinvoimaryhmän jäseninä. Strategisia partnereitamme ovat esimerkiksi Finavia, Finnair ja Metsähallitus, Lapin Ely-keskus ja TE-palvelut.

Mitä mukana oleminen maksaa?

Kumppanuuden hinta yrityksille ja yhdistyksille on 2500 euroa vuodessa.

Pienet yritykset tai yhdistykset, joiden liikevaihto on alle 200 000 euroa vuodessa, pääsevät mukaan 600 euron vuosimaksulla.

Summa kattaa kaikki ohjelmat, joten erillistä maksua eri ohjelmista ei ole. Samalla summalla voi siis olla mukana yhdessä tai useammassa ohjelmassa.

Kuntien ja korkeakoulujen kanssa sovimme yhteistyöstä ohjelmittain, aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Kuntien rahoitusosuus on sidoksissa kunnan kokoon sekä toimialarakenteeseen.

Strategisten partnereiden kanssa sovimme yhteistyöstä tapauskohtaisesti.

Miten voin liittyä kumppaniksi?

Kumppaniksi voit liittyä ottamalla yhteyttä suoraan toimitusjohtaja Sanna Tarssaseen (sanna.tarssanen@houseoflapland.fi tai 040 861 1149)  tai sinua erityisesti kiinnostavan ohjelman ohjelmapäällikköön.

Ethän epäröi soittaa tai laittaa meiliä, odotamme yhteydenottoasi!