Talent Boost-ohjelma
Kuvaaja: Harri Tarvainen

Talent Boost -ohjelma

Lapissa on kasvava tarve osaavalle työvoimalle monilla eri aloilla, ja alueelle on usein löydettävä osaajia maakunnan ulkopuolelta.

Talent Boost -ohjelma rakentaa Lappiin uutta veto- ja pitovoimaa yhdessä alueen yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa.

Osaajamarkkinoinnissa toteutetaan inspiraatiokampanjoita ja tarjotaan sisältöjä potentiaalisille Lappiin muuttajille muuttopäätöksen helpottamiseksi. Työpaikat, asunnot sekä muuttajatarinat että käytännön vinkit ovat koottuna Lapland.fi-verkkopalveluun, josta potentiaalisella muuttajalla on tieto helposti saatavilla.

Osaajamarkkinoinnin työhön pääset tutustumaan Lapland.fi – Asuminen ja Live & Work -verkkosivujen lisäksi Mun Lapin sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Vuonna 2019 verkkopalvelustamme etsi tietoa noin 142 000 suomalaista ja 295 000 ulkomaalaista henkilöä. Kanaviemme seuraajia ja uutiskirjeen tilaajia on noin 28 000 henkilöä ja ohjasimme 18 000 kiinnostunutta työnhakijaa ja potentiaalista muuttajaa eteenpäin kumppaneidemme verkkopalveluihin. Voit tutustua tarkemmin työmme tuloksiin alta.

Haluaisitko olla mukana kumppaninamme kasvattamassa Lapin vetovoimaa rohkeiden ihmisten maakuntana, jossa unelmista tehdään totta? Lue lisää kumppanuudesta ja liity mukaan!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sanna Tarssanen
sanna.tarssanen@houseoflapland.fi
040 8611 149