Talent Boost-ohjelma
Kuvaaja: Harri Tarvainen

Talent Boost - osaaja- ja asukasmarkkinointi

Lappi on pitkään ollut muuttotappiomaakunta. Lapin kasvavilla toimialoilla, kuten matkailussa ja teollisuudessa onkin viime vuosina podettu työvoimapulaa. Lapin vetovoima on kuitenkin ollut kasvussa eritysesti työikäisen väestön keskuudessa.

Talent Boost -ohjelmassa toteutamme Lapin osaaja ja -asukasmarkkinointia ja kasvatamme Lapin muuttaja ja osaajavetovoimaan markkinoinnin keinoin. Lapin muuttaja- ja osaajavetovoimaa.  Tavoitteena on  profiloida Lappi elämän laadun ykkösalueeksi, joka tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia, muuttaa muuton esteinä olevia mielikuvia sekä tarjota muuttopäätöstä helpottavaa tietoa ja ohjata kiinnostuneet avoimien työpaikkojen ja asuntojen pariin.

Kohderyhmä ovat potentiaaliset Lappiin muuttajat Suomessa, erityisesti tarvittavien alojen työvoima sekä kasvua tuottavat osaajat.

Toteutamme jatkuvaa, kohdennettua markkinointia #MunLappi -kanavissa sekä erilaisia ajankohtaisia kampanjatoteutuksia.  Työpaikat, asunnot sekä muuttajatarinat ja käytännön vinkit ovat koottuna Lapland.fi-verkkopalveluun, helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi.

Osaajamarkkinoinnin työhön pääset tutustumaan Lapland.fi – Asuminen ja Live & Work -verkkosivujen lisäksi Mun Lapin sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Vuonna 2019 verkkopalvelustamme etsi tietoa noin 142 000 suomalaista ja 295 000 ulkomaalaista henkilöä. Kanaviemme seuraajia ja uutiskirjeen tilaajia on noin 28 000 henkilöä ja ohjasimme 18 000 kiinnostunutta työnhakijaa ja potentiaalista muuttajaa eteenpäin kumppaneidemme verkkopalveluihin. Voit tutustua tarkemmin työmme tuloksiin alta.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sanna Tarssanen
sanna.tarssanen@houseoflapland.fi
040 8611 149