Rekry: Lappi etsii elokuvakomissaaria!

Lappi on Suomen vetovoimaisin kansainvälisten tuotantojen kuvauspaikka. Viime vuosina alueella on kuvattu lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä tuotantoja, isoimpina mm. War, Aurora, Ailo, Mestari Cheng ja Snow Flower -elokuvat sekä Ivalo-draamasarja.

Haemme tiimiimme uutta elokuvakomissaaria opintovapaan sijaiseksi. Tunnetko audiovisuaalisen alan toimintaympäristön ja tarpeet? Oletko valmis kansainväliseen markkinointityöhön alan tapahtumissa ja tapaamisissa? Osaatko paketoida ja myydä Lapin kuvauspaikat, palvelut sekä loistavan logistiikkamme elokuva- tai tv-alan asiakkaalle heidän tarpeensa huomioiden?

Tehtäviäsi ovat elokuvakomission kansainvälisen markkinoinnin toteutus ja seuranta, Film Friendly –osaamisen kehittäminen Lapissa sekä alueelle tulevien tuotantojen avustaminen. Työhösi kuuluu alan kansainvälisiin markkinointitapahtumiin osallistuminen, tutustumismatkojen järjestäminen Lappiin kansainvälisille asiakkaille ja digitaalisen sisältömarkkinoinnin suunnittelu. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Teet työtä yhdessä toisen elokuvakomissaarin, sisällöntuottajan ja House of Laplandin markkinointitiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja tärkeän roolin Lapin ja Suomen av-alan kasvun tekijänä, osana osaavaa, mukavaa, innovatiivista ja kunnianhimoista tiimiä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2020 loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Toimipaikka sijaitsee Rovaniemellä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.3.2020 mennessä osoitteeseen paula.vuolo@houseoflapland.fi

Otsikoi viestisi: Hakemus/Elokuvakomissaari

Lisätietoja: toimitusjohtaja Sanna Tarssanen, 040 861 1149, sanna.tarssanen@houseoflapland.fi

House of Lapland on Lapin yhteinen markkinointi- ja viestintätalo. Huolehdimme siitä, että Lappi näkyy, kuuluu ja kiinnostaa matkakohteena, asuinpaikkana, kuvauslokaationa ja arktisena bisnesympäristönä.

Katso lisää: www.lapland.fi