Rekry: Matkailumarkkinoinnin unelmaduuni tarjolla!

Haemme matkailumarkkinoinnin ammattilaista matkailun ohjelmapäällikön tehtävään

Oletko matkailumarkkinoinnin osaaja, jolle digitaalinen toimintaympäristö työkaluineen on tuttu? Tunnetko matkailutoimialan, sen toimintaympäristön, tarpeet ja tiedät mistä kasvu tulee ja miten sitä luodaan? Hallitsetko myös projektien yksityskohdat ja mediasuhteet? Osaatko vakuuttaa ja vaikuttaa? Sykkiikö sydämesi Lapille?

Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan ja tärkeän roolin Lapin matkailun ennätysmäisen kasvun tekijänä myös jatkossa osana osaavaa, mukavaa, innovatiivista ja kunnianhimoista tiimiä.

Ohjelmapäällikkö vastaa Lapin kansainvälisen matkailumarkkinoinnin toteutuksesta, seurannasta ja sidosryhmäyhteistyöstä matkailun alueorganisaatioiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden, kuten Business Finlandin ja Finnairin kanssa. Työtehtäviä ovat brändimarkkinointi, erilaisten tuloksellisten markkinointikonseptien suunnittelu ja toteutus yhteistyössä kumppaneiden kanssa sekä PR-työ ja www. lapland.fi – verkkopalvelun kehittäminen. Ohjelmapäällikö toimii myös Sound of Lapland – hankkeen (EAKR) projektipäällikkönä.

House of Laplandin matkailumarkkinoinnin tiimissä toimivat lisäksi markkinointipäällikkö ja sisällöntuottajia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta se jatkuu todennäköisesti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.12. mennessä osoitteeseen paula.vuolo@houseoflapland.fi

Lisätietoja: toimitusjohtaja Sanna Tarssanen, 040 861 1149, sanna.tarssanen@houseoflapland.fi

House of Lapland Oy on voittoa tavoittelematon Lapin Yrittäjien, kuntien ja korkeakoulujen omistama Lapin yhteinen markkinointi- ja viestintätalo. Huolehdimme siitä, että Lappi näkyy, kuuluu ja kiinnostaa matkakohteena, asuinpaikkana, kuvauslokaationa sekä arktisena bisnesympäristönä. 

Lue lisää: www.www.lapland.fi