Töihin House of Laplandiin

Oletko viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen? Sykkiikö sydämesi Lapille? Kiinnostaako työ mahtavassa porukassa ja elämä tavanomaisen yläpuolella? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa, ja jatka ihmeessä lukemista.

Etsimme porukkaamme säännöllisesti uusia tekijöitä, mutta juuri nyt meillä ei ole valitettavasti avoimia paikkoja. Tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla aktiivisesti House of Laplandin Facebook, Twitter ja LinkedIn -kanavia varmistat, että kuulet avautuvista mahdollisuuksista ensimmäisten joukossa.

Entä kiinnostavatko freelancer-hommat?

Oletko kamera- tai kynävelho? Kerrotko koskettavimmat tarinat, kuvaatko upeimmat videot tai onko faktojen tiivistäminen leipälajisi?
Työllistämme myös suuren joukon freelancer-sisällöntuottajia ja haemme verkostoomme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää tai laita tarjous toimitusjohtajallemme Satulle, satu.luiro@houseoflapland.fi

Haetko harjoittelupaikkaa?

Jos harjoittelupaikka on se, mitä etsit, saatat hyvinkin löytää sen meiltä!

Palkkaamme säännöllisesti harjoittelijoita. Harjoittelumme ovat pääsääntöisesti kolmen kuukauden mittaisia ja niistä maksetaan pientä palkkaa. Mikäli oppilaitoksesi tai muu taho tarjoaa harjoitteluusi palkkatukea, sinulla on pieni etumatka valintaa tehtäessä.

Harjoittelijalta toivomme ainakin hyvässä vaiheessa olevia soveltuvia opintoja tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa, reipasta asennetta, kielitaitoa ja käytännön osaamista digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Erityisen arvokkaita ovat WordPress-taidot, kuvaaminen ja kuvankäsittely, some-osaaminen tai Google-markkinoinnin salat.

Silloin tällöin haemme harjoittelijaa johonkin tiettyyn projektiin tai tehtävään. Tiedon näistä avoimista paikoista saat uutiskirjeestä, House of Laplandin Facebook ja Twitter sekä LinkedIn -kanavista.