ME HUOLEHDIMME LAPIN MARKKINOINNISTA JA VIESTINNÄSTÄ

House of Lapland Oy on Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo. House of Laplandin omistajia ovat Lapin kunnat, korkeakoulut sekä Lapin Yrittäjät.

Huolehdimme siitä, että Lappi näkyy, kuuluu ja kiinnostaa matkakohteena, asuinpaikkana, kuvauslokaationa sekä arktisena bisnesympäristönä.

Mutta ennen kaikkea jaamme tarinoita elämästä tavanomaisen yläpuolella. Löydät tarinamme aihetunnistein: #OnlyinLapland #MunLappi #FilmLapland #ArcticBiz.

Lapin alueen toimijat voivat liittyä mukaan House of Laplandin kumppanuusohjelmiin. Ohjelmien kautta kumppanit saavat käyttöönsä yhteisiä kanavia markkinointiin ja viestintään.

Tervetuloa peremmälle!

MEISTÄ SANOTTUA

HaliPuulle on House of Laplandin kautta avautunut upea yhteistyökumppaneiden verkosto, jota olisi yksin ollut hankalaa saavuttaa. House of Lapland tuo osaajat yhteen ja tarjoaa pienillekin yrityksille verrattoman arvokkaan kanavan juuri oikeiden ihmisten tavoittamiseen.

Riitta Raekallio-Wunderink, yrittäjä, HaliPuu

House of Laplandin päättäjätilaisuudet ovat erinomaisia paikkoja informoida vaikuttajia Lapin mahdollisuuksista. House of Laplandin tuottamat sisällöt ja materiaalit taustoittavat kysymyksiä, ja onnistuvat kiteyttämään olennaisen. Siksi Kemin Satama on mukana Vaikuttajafoorumissa.

Jaakko Rantsi, toimitusjohtaja, Kemin Satama

Miksi tyytyä hyvään, jos tarjolla on parasta? Olen osallistunut useaan House of Laplandin järjestämään ja Jari Vepsäläisen vetämään China Excellence -valmennukseen. Jarin monipuolinen kokemus ja osaaminen antoivat opetukselle vahvan pohjan. Koska Jari on toiminut eri tasoilla, erilaisten toimijoiden ja eri kokoisten yritysten kanssa, pystyy hän samaistumaan ja auttamaan yrittäjiä eri ongelmissa. Erityisen paljon hyötyä valmennuksesta oli sopimusten laatimiseen sekä entistä parempien liikesuhteiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Tärkeä anti oli myös oppia entistä paremmin ymmärtämään kiinalaista kulttuuria ja sen vaikutusta liiketoimintaan.

Ilkka Köngäs, toimitusjohtaja, IK-Konsultointi Ky, Santa Claus Promotions Finland