ME HUOLEHDIMME LAPIN MARKKINOINNISTA JA VIESTINNÄSTÄ

House of Lapland Oy on Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo. Olemme voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, ja omistajiamme ovat Lapin kunnat, korkeakoulut sekä Lapin Yrittäjät.

Huolehdimme siitä, että Lappi näkyy, kuuluu ja kiinnostaa matkakohteena, asuinpaikkana, kuvauslokaationa sekä arktisena bisnesympäristönä. Ennen kaikkea jaamme tarinoita elämästä tavanomaisen yläpuolella. Löydät tarinamme aihetunnistein: #OnlyinLapland #MunLappi #FilmLapland #BusinessLapland.

Lapin alueen toiminnasta ja pohjoisesta bisneksestä kiinnostuneet voivat liittyä mukaan House of Laplandin kumppanuusohjelmiin. Ohjelmien kautta kumppanit saavat käyttöönsä yhteisiä kanavia markkinointiin ja viestintään.

Tervetuloa peremmälle!

Referenssit

Kuinka olemme toiminnassamme onnistuneet? Tutustu kumppaneidemme kokemuksiin. Mitä mieltä sinä olet? Otamme mielellämme vastaan palautetta.

MEISTÄ SANOTTUA

Halusin vaan lähestyä teitä kiittämällä. Sivunne on aivan huiput ja niitä selaamalla jo kauan kypsynyt ajatus potki eteenpäin! Ja viimein Turku jää taakse ja ensi maanantai-iltana lähtee muuttokuorma kohti Muoniota ja uusia markkinointityön haasteita.

Joonas Saarinen

Kansainvälinen matkailu on kehittynyt huimasti viime vuosina Lapissa. Kuitenkin nyt ollaan vasta kansainvälisten Lappiin suuntautuvien investointien käynnistymisvaiheessa. On tärkeätä, että Lapin investointihankkeet ovat koordinoidusti esillä koko Lapin osalta ja niitä markkinoidaan tehokkaasti. Olemme saaneet hyviä kontakteja House of Laplandin kautta ja neuvotteluja kansainvälisten toimijoiden kanssa on nyt hyvin vireillä. Uskon, että nämä johtavat positiiviseen tulokseen vuoden – kahden kuluessa. Tavoitteenamme on saada useampi ympärivuotinen kansainvälinen Hotellihanke Sport Resort Ylläs -alueellemme.

Osmo Virranniemi

Lapin yhteinen osaajamarkkinointi on tärkeätä –se luo edellytyksiä osaajien saamiseksi lappilaisen elinkeinoelämän tarpeisiin. Ilman yhteistä markkinointia emme voi pärjätä kilpailussa osaajista ja tekijöistä. House of Lapland on meille tässä työssä tärkeä kumppani

Tiina Keränen