ME HUOLEHDIMME LAPIN MARKKINOINNISTA JA VIESTINNÄSTÄ

House of Lapland Oy on Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo. Olemme voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, ja omistajiamme ovat Lapin kunnat, korkeakoulut sekä Lapin Yrittäjät.

Huolehdimme siitä, että Lappi näkyy, kuuluu ja kiinnostaa matkakohteena, asuinpaikkana, kuvauslokaationa sekä arktisena bisnesympäristönä. Ennen kaikkea jaamme tarinoita elämästä tavanomaisen yläpuolella. Löydät tarinamme aihetunnistein: #OnlyinLapland #MunLappi #FilmLapland #ArcticBiz.

Lapin alueen toiminnasta ja pohjoisesta bisneksestä kiinnostuneet voivat liittyä mukaan House of Laplandin kumppanuusohjelmiin. Ohjelmien kautta kumppanit saavat käyttöönsä yhteisiä kanavia markkinointiin ja viestintään.

Tervetuloa peremmälle!

MEISTÄ SANOTTUA

HaliPuulle on House of Laplandin kautta avautunut upea yhteistyökumppaneiden verkosto, jota olisi yksin ollut hankalaa saavuttaa. House of Lapland tuo osaajat yhteen ja tarjoaa pienillekin yrityksille verrattoman arvokkaan kanavan juuri oikeiden ihmisten tavoittamiseen.

Riitta Raekallio-Wunderink, yrittäjä, HaliPuu

House of Laplandin päättäjätilaisuudet ovat erinomaisia paikkoja informoida vaikuttajia Lapin mahdollisuuksista. House of Laplandin tuottamat sisällöt ja materiaalit taustoittavat kysymyksiä, ja onnistuvat kiteyttämään olennaisen. Siksi Kemin Satama on mukana Vaikuttajafoorumissa.

Jaakko Rantsi, toimitusjohtaja, Kemin Satama

Halusin vaan lähestyä teitä kiittämällä. Sivunne on aivan huiput ja niitä selaamalla jo kauan kypsynyt ajatus potki eteenpäin! Ja viimein Turku jää taakse ja ensi maanantai-iltana lähtee muuttokuorma kohti Muoniota ja uusia markkinointityön haasteita.

Joonas Saarinen