Kuvaaja: House of Lapland, Emma Sarsila

Film Friendly -koulutus

Rovaniemi

23.8.2018

Film Friendly -koulutus

Osaaja, haluatko elokuva-alan työtehtäviin?

Oletko esimerkiksi kokki, tarjoilija, kuski, puuseppä, rakennusmies, matkaopas tai oletko kiinnostunut runnerin tai assistentin työtehtävistä tuotantojen lavastus- tai järjestysosastolla? Oletko valmis tiiviisiin ja kiinnostaviin työrupeamiin kotimaisissa tai kansainvälisissä tuotannoissa?

Lapissa kuvataan vuosittain useita elokuva- ja TV-tuotantoja, jotka kaipaavat eri alojen osaajia työryhmiinsä. Tule kuulemaan, kuinka voit hyödyntää omaa osaamistasi av-tuotantojen avustavissa tehtävissä!

VMP Varamiespalvelu sekä Lapin markkinointi- ja viestintätalo House of Lapland järjestävät elokuva-alasta kiinnostuneille Film Friendly-koulutustilaisuuden Rovaniemellä 23.8.2018. Koulutuksen kesto on noin 4 tuntia.

  • Film Friendly –koulutuksessa saat perustietoja erilaisista av-tuotannon tyypeistä, kuvauksissa toimimisesta sekä yleisimmistä työnkuvista elokuvatuotannon kuvausryhmässä. Kuulet mahdollisuuksista hyödyntää omaa ammattiosaamistasi elokuva-alan avustavissa tehtävissä.
  • Odotamme sinulta reipasta asennetta, aiempaa kokemusta työelämästä, englannin kielen taitoa, ajokortillisuutta, valmiutta matkustaa töihin eri puolille Lappia sekä motivaatiota elokuva-alan vaihteleviin työaikoihin ja –paikkoihin.
  • Valitsemme hakijoiden joukosta hakemusten perusteella 20-30 henkilöä mukaan koulutukseen.

HAE KOULUTUKSEEN 17.8.2018 MENNESSÄ OSOITTEESSA WWW.VMP.FI

 

VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi

Lisätiedot: elokuvakomissaari Anna Niemelä
anna.niemela@houseoflapland.fi