Arktinen osaaminen Open Arctic
Kuvaaja: Lapin Materiaalipankki | Markus Kiili

Business Lapland -ohjelma

Lappi on yhä kiinnostavampi bisnesympäristö. Arktinen alue on muuttumassa Euroopan suurimmaksi investointikohteeksi ja mahdollinen Jäämeren rata kytkisi Lapin osaksi uutta globaalisti merkittävää logistista reittiä. Lapissa on kansainvälisestikin merkittävää bisnespotentialia mm. bio- ja kiertotalouden, matkailun ja metalli- ja kaivosteollisuuden aloilla. Arktisella alueella työskentely ja potentiaalin hyödyntäminen edellyttää kuitenkin erityisosaamista vaativissa luonnonolosuhteissa sekä herkässä luonnonympäristössä toimimiseen sekä riskien hallintaan. Tälle osaamiselle on yhä enemmän kysyntää.

Business Lapland– ohjelma kokoaa Lapin erityisosaamisen, ratkaisut sekä liiketoiminta- ja investointipotentiaalin yhteen.

Ohjelman tavoitteena on vahvistaa mielikuvaa Lapista kasvavana arktisen liiketoiminnan keskuksena, joka tuo kasvua koko Suomelle sekä vaikuttaa siihen, että Lapin liiketoimintamahdollisuudet tunnetaan ja että niihin on helppo tarttua.

Kumppaninamme hyödyt monipuolisesta yhteismarkkinoinnistamme ja voit esitellä toimintaasi ja ratkaisujasi verkkopalvelussamme ja sinulla on mahdollisuus tarvittaessa ottaa vastaan kansainvälisiä vierailijaryhmiä toimittajista asiantuntijoihin sekä potentiaalisiin asiakkaisiin.

Katso lisää Business Lapland –verkkopalvelustamme.

Kiinnostuitko? Lue lisää kumppanuudesta ja liity mukaan!

Kysy lisää: toimitusjohtaja Sanna Tarssanen, sanna.tarssanen@houseoflapland.fi, 040 8611 149