Suunnitelma
Pelkosenniemi
  • Eniten puuterilunta
  • Etsin suurta inspiraatiota
  • Kansallispuiston läheisyys
  • Korkeita huippuja
  • Revontulia
  • Tilaa ajatuksille
Tiesitkö? Avoimet työpaikat Asunnot Tarinoita Instagram

Pelkosenniemi

Pelkosenniemen erikoisuuksia ovat Andy McCoyn patsas ja Niemen kulttuurikylät. Lienee siis sanomattakin selvää, että tässä kunnassa kukin saa kukoistaa omalla tavallaan. Jos ahdasmielisyys ahdistaa, on tulevaisuutesi Pelkosenniemellä – pukeuduit sitten kaftaaniin tai nahkahousuihin. Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemiin lähtiessä kannattaa kuitenkin valita paremmin luontoon soveltuvia vaateparsia.

Pelkosenniemellä sijaitsee yksi harvoista Lapin sodassa säästyneistä kylistä. Suvannon kylän rakennuskanta on osin jopa 1600-luvulta.

Nimekkäät artistit soittavat akustisesti Pyhä Unplugged -festareilla, joka järjestetään vuosittain jylhässä luonnon amfiteatterissa Aittakurussa.

Pyhän hiihtokeskus on keskittynyt erityisesti palvelemaan vapaalaskusta innostuneita ja järjestää läpi kauden siistejä kaikille sopivia free´kend tapahtumia.

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen ensimmäisiä vuonna 1938 perustettuja kansallispuistoja. Ikivanhat tunturit ovat jäänne maailman vanhimpiin kuuluvista vuoristoista. Pyhätunturi on ollut metsäsaamelaisten pyhä paik

Pelkosenniemen palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin tutustut parhaiten kunnan omilla verkkosivuilla.

9 avointa työpaikkaa

Lisää työpaikkoja suunnitelmaasi klikkaamalla ♡ -kuvaketta.

20.1.2021
Pelkosenniemen kunta
20.1.2021
Pelkosenniemen kunta
1.12.2020
Pelkosenniemen kunta
18.1.2021
Pelkosenniemen kunta
18.1.2021
StaffPoint Oy

1 vapaata asuntoa

Lisää asuntoja suunnitelmaasi klikkaamalla ♡ -kuvaketta.

Pelkosenniemen kunnalla on vuokra-asuntoja kirkonkylällä ja Pyhätunturilla. Lisätietoja löytyy Pelkosenniemen verkkosivuilta.

Valitettavasti Vuokraovi.comista ei löytynyt täältä juuri nyt vapaita asuntoja. Käy lukemassa lisää kunnan vuokra-asunnoista ylläolevasta linkistä.

Millaista olisi asua Pelkosenniemellä?

PELKOSENNIEMI INSTAGRAMISSA

Katso Instagram-käyttäjien julkaisemia kuvia ja jaa omasi geotäggäämällä Pelkosenniemi!